50 Shades + Skypning med min favorit

Njuter av denna veckan utan lektioner även om jag inte har gjort så mycket på mitt gymnasiearbete vilket ju egentligen var tanken med veckan. Ska dock försöka få klart huvuddelen innan ledarsamlingen senare ikväll.
 
I onsdags började jag dagen på gymmet tillsammans med alla pensionärerna, haha så söta är dom! Älskar att gymma på förmiddagen för dom är mycket roligare att gymma med än alla som är där på kvällarna. Åkte hem och pluggade innan jag åkte in till stan och mötte upp min jobbarkompis Emmie, sjukt kul att hänga med henne då jag i princip aldrig hänger med folk från jobbet. Vi gick i alla fall och såg 50 shades of grey, har läst boken så kände att jag måste se filmen också! Vet helt ärligt inte riktigt vad jag tyckte om den men soundtracket var i alla fall amazing, sjukt bra verkligen! På kvällen hade vi ledarsamling för tonår då vi skulle planera Oscarsgalan vi har om några veckor, tror det blir riktigt bra.
 
Torsdagen pluggade jag förmiddagen och åkte sedan och mötte upp Evelina på gymmet när hon slutade jobba. Slappade när jag kom hem och sen kom höjdpunkten på hela veckan, fick äntligen chansen att skypea med min favorit för första gången sen jag kom hem för över en månad sen! Vi är sjukt dåliga på att ta tid till det men efter igår bestämde vi oss för att i alla fall försöka bli bättre på det, smsa är ju verkligen inte samma sak. Vi snackade i alla fall i nästan 2 timmar innan han var tvungen att gå till sin lektion och åååh saknar honom massa massa!! 115 dagar tills jag åker tillbaka nu, hoppas verkligen tiden går fort! 
 
Nu ska jag återgå till gymnasiearbetet, ska verkligen se till att bli klar med det så jag slipper tänka på det de kommande veckorna. Hoppas allt är bra med er, pussar!
 
 
Livet i Sverige | | 3 kommentarer
Upp