50 Shades + Skypning med min favorit

Njuter av denna veckan utan lektioner även om jag inte har gjort så mycket på mitt gymnasiearbete vilket ju egentligen var tanken med veckan. Ska dock försöka få klart huvuddelen innan ledarsamlingen senare ikväll.
 
I onsdags började jag dagen på gymmet tillsammans med alla pensionärerna, haha så söta är dom! Älskar att gymma på förmiddagen för dom är mycket roligare att gymma med än alla som är där på kvällarna. Åkte hem och pluggade innan jag åkte in till stan och mötte upp min jobbarkompis Emmie, sjukt kul att hänga med henne då jag i princip aldrig hänger med folk från jobbet. Vi gick i alla fall och såg 50 shades of grey, har läst boken så kände att jag måste se filmen också! Vet helt ärligt inte riktigt vad jag tyckte om den men soundtracket var i alla fall amazing, sjukt bra verkligen! På kvällen hade vi ledarsamling för tonår då vi skulle planera Oscarsgalan vi har om några veckor, tror det blir riktigt bra.
 
Torsdagen pluggade jag förmiddagen och åkte sedan och mötte upp Evelina på gymmet när hon slutade jobba. Slappade när jag kom hem och sen kom höjdpunkten på hela veckan, fick äntligen chansen att skypea med min favorit för första gången sen jag kom hem för över en månad sen! Vi är sjukt dåliga på att ta tid till det men efter igår bestämde vi oss för att i alla fall försöka bli bättre på det, smsa är ju verkligen inte samma sak. Vi snackade i alla fall i nästan 2 timmar innan han var tvungen att gå till sin lektion och åååh saknar honom massa massa!! 115 dagar tills jag åker tillbaka nu, hoppas verkligen tiden går fort! 
 
Nu ska jag återgå till gymnasiearbetet, ska verkligen se till att bli klar med det så jag slipper tänka på det de kommande veckorna. Hoppas allt är bra med er, pussar!
 
 
Livet i Sverige | | 3 kommentarer

Trysil 2015

Long time no see så tänkte att det var dags för lite uppdatering! 
 
Förra veckan hade jag sportlov och jag åkte då till Trysil tillsammans med 60 andra goa ungdomar och några fina vänner som precis som jag var med som ledare. Var sjunde året för mig men lika härligt som vanligt trots att jag aldrig har varit så trött någonsin som jag var under den veckan. Backarna var grymma, vädret var helt okej och inte för kallt och det var bara så otroligt gött att komma iväg från allt här hemma och bara njuta! Blev dagens bell på torsdagen och fick då åka runt som minion hela dagen, bild ser ni längst ner lol. 
 
Denna veckan har vi projektvecka vilket innebär att det blir två veckor utan några lektioner, otroligt skönt men det kommer bli sjukt jobbigt att gå tillbaka till skolan igen nästa vecka. För oss i trean innebär i alla fall projektveckan att vi ska jobba med gymnasiearbetet på egen plats vilket jag har gjort men har också tagit tid till att slappa samt få andra saker gjort, var ju borta hela förra veckan så får passa på nu. Igår pluggade jag förmiddagen, gick med hunden och blev sedan inringd till jobbet på kvällen. Idag hade jag ett möte med min handledare och efter det passade jag på att fota till projektet och gymmade sedan på kvällen. Bra vecka än så länge och har flera grejer inplanerade så tror det blir en grym vecka vilket jag verkligen behöver känner jag.
 
Ska försöka att få in bloggningen lite oftare, hoppas allt är bra med er vänner! Pussar!
 
 
Resor | | Kommentera

Biljetterna är bokade

Idag bokade jag äntligen biljtterna till sommarens USA resa, åååh så taggad verkligen!! Jag åker 15 juni, alltså måndagen efter studenten och sedan stannar jag i 6 veckor och kommer tillbaka den 28 juli!
 
Har inte löst boende för sommaren än men kommer nog kunna bo lite hos min värdfamilj och lite hos Brennan och sen sa mr Micale att jag kunde åka med dom upp till deras stuga och sådär så jag tänker att det löser sig. Är i alla fall otroligt taggad på att få spendera 6 veckor av sommaren i staterna! Kommer kunna gå på folks grad parties, gå på sommar träningarna vilket var dom bästa, hänga med alla vänner, chilla vid värdfamiljens pool, åka till cedar point och massa annat!
 
Sen följer ju faktiskt Brennan med mig på flyget den 28 juli och han stannar sedan här i Sverige i 4 veckor, han åker hem den 26 augusti. Ska bli otroligt kul att ha honom här och visa honom Sverige och låta honom träffa alla mina vänner och sådär. Alltså åååh tror sommaren kommer bli så sjukt bra!!
 
 
USA | | 2 kommentarer
Upp