Österrike 2015

 
Här kommer några bilder från resan till Österrike som jag var iväg på under påsklovet. Sjukt härlig vecka verkligen, behövde komma iväg lite och ladda om inför allt som är på gång i skolan nu framöver.
 
Åkte tillsammans med familjen och vi åkte med en bussresa på ca 50 personer, kände nästan alla som var med då det är många familjer som vi umgås med men tyvärr ingen i min ålder riktigt men det gick bra ändå. Vi åkte uppe på glaciären Hintertux dom flesta dagarna då det var alldeles för varmt för att åka någon annanstans (sista dagarna var det över 20 grader nere i dalen där vi bodde) men vi var även på två andra ställen och åkte vilket var kul då det blev lite variation. Första dagarna var det sjuuuukt dimmigt så man såg verkligen ingenting men sista dagarna var det riktigt härligt väder och man fick en sjukt fin bränna efter skidglasögonen. 
 
Sista slutspurten i skolan nu de kommande två veckorna och sen är det i princip bara matte nationella kvar i maj innan allt skolarbete är klart för gymnasiet! Så sjukt härlig känsla! Ska som sagt försöka bli bättre med uppdateringen nu när det börjar hända lite skoj saker även här i Svealandet. Kram finingar! 
 
Livet i Sverige, Resor | | En kommentar

Remember that very little is needed to make a happy life

 
Tänkte att det kanske var dags för en uppdatering. Ska ta tag i bloggandet för nu efter lovet kommer det hända en hel del skoj som jag vill ha med i bloggen, senaste veckorna har det ändå inte hänt något speciellt över huvud taget. Mina veckor ser i princip likadana ut, skola måndag-fredag, tre dagar med gym, ute och springer två gånger i veckan, jobbar 1-3 gånger i veckan och därimellan händer det inte så mycket mer. 
 
I helgen hade jag i alla fall min första lediga helg på otroligt länge vilket var riktigt skönt! Spenderade den dock med att göra högskoleprovet vilket var halvkul och på söndagen hade ja en intervju för YFU och sedan firade vi farmor som hade fyllt 75 vilket var mys!
 
Annars är det otroligt mycket i skolan såhär sista tiden innan studenten. Kommer nog gå riktigt fort sista månaderna nu vilket är otroligt skönt, vill bara ta studenten och slippa allt slit! Är 72 dagar kvar nu vilket känns helt sjukt!
 
Bilden ni ser ovan är en överraskning som jag fick på posten i förra veckan från mrs Buckner, kan säga att det utan tvekan gjorde den veckan så otroligt mycket bättre! Är två bilder hans moster tog när vi var ute och åt för att fira hans morbror första kvällen, jag kommer alltså direkt från flygplatsen eftersom mitt flyg var sent så ser halvlökig ut men älskar framför allt den översta bilden och det var verkligen sjukt gulligt av henne att skicka dom till mig! Skypade med Brennan så sent som igår och som vanligt saknar jag honom något sjukt. Men i och med att studenten kommer närmare kommer även USA resan närmare och jag kunde inte vara mer taggad!
 
Efter skolan imorgon blir det jobb och sen är det äntligen påsklov, och i stället för att jobba hela lovet kommer jag spendera hela veckan på ett par skidor i Österrike. Ska bli så stört härligt verkligen!! Lovar bilder och uppdatering när jag kommer hem.
 
Någon har önskat inlägg från mitt år i USA, ska absolut fixa det! Ska bara få igång min andra dator igen då alla bilder osv finns på den. Men som sagt, bättre uppdatering om allt som händer här hemma i Sverige kommer. Hoppas allt är bra mer er finingar, pussar!
 
Livet i Sverige | | 2 kommentarer
Upp