Min födelsedag!

 
Woop woop, dagen jag blev 19!!
 

Så var det även dags för mig att bli 19, fy vad gammal jag känner mig. Sista året som tonåring liksom, nästa år blir jag 20. Dagen har hur som helst varit bra trots att det har varit skola mellan 8 och 4. Började dagen med att jag fick ett godmorgon och grattis sms av Brennan och även om det inte blev någon sång på sängen fick jag självklart grattis även av de i familjen som hade dragit sig upp. Inte många i nya klassen som hade koll på att jag fyllde år men det spred sig ganska snabbt så på håltimman åkte vi upp till IKEA där jag blev bjuden på lunch.
 
Efter skolan var det hem och sedan firade vi med familjen och mormor och morfar. Fick mest pengar, choklad och träningskläder haha släkten känner mig bra! Avslutade kvällen med att titta på Divergent som jag fick av familjen tillsammans med Daniel.
 
Mycket mer än så blev det inte då vi ska fira med resten av släkten i helgen men tacksam för alla de fina sms och hälsningar som har ramlat in under dagen från både Sverige och USA, gjorde verkligen min dag! Hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar!
 
 
Livet i Sverige |
Upp