Paket från Keonna

 
Alltså den här tjejen vet verkligen hur hon ska göra min dag! Jag skickade ett paket med Marabou till Keonna när hon fyllde år då jag hade lovat att hon skulle få smaka det under hela tiden jag var där men det blev aldrig av då jag åt upp den för snabbt lol. Hon lovade i alla fall då att hon skulle skicka Reeses till min födelsedag då hon vet att jag älskar det och visst gjorde hon det! Sjukt stort paket fullt med både Reeses och Reeses puffs (flingor) och åh så sjukt gott verkligen! 
 
Annars idag är det bara körlektion och skola som har stått på schemat, började kvart i ett som vanligt på torsdagar och det är en riktigt behövlig sovmorgon i veckan kan jag säga. Körlektionen gick riktigt bra idag men jag känner mest att jag vill få eländet överstökat, så sjukt mycket plugg och så sjukt mycket att tänka på. Nu tänkte jag dra till gymmet, hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar!
 
Livet i Sverige, USA | | Kommentera

Min födelsedag!

 
Woop woop, dagen jag blev 19!!
 

Så var det även dags för mig att bli 19, fy vad gammal jag känner mig. Sista året som tonåring liksom, nästa år blir jag 20. Dagen har hur som helst varit bra trots att det har varit skola mellan 8 och 4. Började dagen med att jag fick ett godmorgon och grattis sms av Brennan och även om det inte blev någon sång på sängen fick jag självklart grattis även av de i familjen som hade dragit sig upp. Inte många i nya klassen som hade koll på att jag fyllde år men det spred sig ganska snabbt så på håltimman åkte vi upp till IKEA där jag blev bjuden på lunch.
 
Efter skolan var det hem och sedan firade vi med familjen och mormor och morfar. Fick mest pengar, choklad och träningskläder haha släkten känner mig bra! Avslutade kvällen med att titta på Divergent som jag fick av familjen tillsammans med Daniel.
 
Mycket mer än så blev det inte då vi ska fira med resten av släkten i helgen men tacksam för alla de fina sms och hälsningar som har ramlat in under dagen från både Sverige och USA, gjorde verkligen min dag! Hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar!
 
 
Livet i Sverige | | Kommentera

YFU Hemkomstläger

 
Har haft en helt grym helg i Stockholm tillsammans med de andra YFUarna som var iväg som utbytesstudenter 13/14. Vi var inte alls lika många som vi var på PDO men de som jag har haft mest kontakt med under året var där och det var otroligt kul att träffa dom igen efter så lång tid! Kul att se några av dom man träffade på Hawaii och sådär också! 
 
Under helgen var vi indelade i grupper som vi hade olika sessions med där vi pratade om hur det har varit att komma hem, omvänd hemlängtan, hur våra år har varit, vilka problem vi har haft och lite allt möjligt. Verkligen otroligt skönt att kunna snacka med folk som förstår hur det är att komma hem efter ett sånt här år, är många som inte förstår hur jobbigt det faktiskt är. Dock märkte man att det var olika för många, en del tycker som jag att det är väldigt jobbigt att vara hemma igen medans en del bara tycker att det är skönt. Alla har också haft otroligt olika år så det var väldigt kul att höra allas berättelser. 
 
Förutom sessions har det också varit en del lekar och tävlingar, juniorfadder utbildning och bara allmänt gött häng. Är efter denna helgen officiellt volontär för YFU och är även juniorfadder för en tysk tjej som kommer bo i Jönköping nu i år vilket jag tycker ska bli väldigt kul! Bilderna ovan är tagna av en utav lägerledarna under helgen. 
 
Livet i Sverige, USA | | Kommentera
Upp