Hönö 2014

 
Åkte tillsammans med Emie och Pauline ut till Hönö och vackra västkusten där resten av familjen redan befann sig. Har varit på Hönö förut men var första gången jag var på Hönökonferensen, dock helt klart inte sista för jag älskade det verkligen! Älskar västkusten och att få spendera en helg där och gå på möten, sola, bada och fina vänner var riktigt härligt!
 
Har varit grymt väder hela helgen och vi har badat i havet och solat på klipporna, har fått ganska ordentlig färg nu. Hängde med Emie och Pauline större delen av tiden men Oskar, Jacob och Edvin kom också ut de sista dagarna så vi har varit ett gött gäng. Träffade en del människor jag inte har sett sedan innan USA vilket var otroligt kul!
 
Bjuder på lite bilder från helgen, dock bara från mobilen. Hoppas allt är bra med er, pussar!
 
Livet i Sverige | | Kommentera

En dag i stugan

 
Har verkligen varit sjukt bra väder det senaste så jag och ett gäng bestämde oss för att passa på att åka ut till vår sommarstuga på eftermiddagen när folk hade slutat jobba. Blev jag, Lydia, Pauline, Oskar, Coffe och Edvin som åkte ut och vi hade det sjukt mysigt verkligen! Otroligt skönt att vara där ute!
 
På vägen upp stannade vi till vid lilla havssjön och badade, var sjukt härligt i vattnet och vi la oss på ett ställe där det inte var så farligt mycket folk vilket var skönt. Sedan åkte vi vidare till stugan där det blev korvgrillning och skönt häng innan vi åkte tillbaka hemåt. Riktigt härlig eftermiddag och kväll!
Livet i Sverige | | Kommentera

Gullbrannafestivalen 2014

 
Tog i princip inga bilder alls under festivalen men här ovan har ni några i alla fall! Kom igår hem från Gullbrannafestivalen då som precis som vanligt var en av höjdpunkterna på året. Har umgåtts med mina fina vänner och träffat alla vänner som bor längre bort som man sällan ser, så otroligt kul att se alla igen efter att ha varit borta i nästan 11 månader! 
 
Bortsett från torsdagen har det varit riktigt bra väder hela helgen och vi har spenderat en hel del tid på stranden och badat i havet. Jetlaggen har suttit i hela helgen vilket ju inte var något problem på nätterna då vi ändå gick på konserter till sent men på morgonen var det fruktansvärt svårt att komma upp. Men lyckades nog vända på det sista natten då jag gick och la mig vid fem på morgonen och sedan tvingades upp av alla klockan nio. 
 
Favoritkonserten i år var precis som förra året Royal Tailor, dom hade inte sådär jättemånga band jag kände igen i år vilket var lite segt och inget kommer ju någonsin toppa två år sedan då Switchfoot var där men vi hade kul ändå och kul att upptäcka lite nya band och sådär. Hoppa omkring som en galning med Therese till DuoJag samt att stå längst fram med Lydia på Jesus Loves Electro var verkligen så grymt, älskar konserter! 
 
Vi bodde i förtält fram till sista natten då killarna tog över våra platser i förtältet och vi flyttade in i husvagnen, första natten sov vi fyra personer totalt i både husvagn och förtält och jag tror vi hamnade på elva personer sista natten så det var fullt hus vilket var väldigt kul! Behövde verkligen den här helgen att komma bort och umgås med fina vänner och bara ha kul, det gjorde att jag kunde släppa USA och hemlängtan lite vilket var väldigt skönt då förra veckan var ganska tuff. 
 
Idag blir det bara slappa och packa upp det sista idag, hoppas ni har haft en bra helg vänner! Pussar!
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp