Nyårsafton

Var alldeles för trött för att blogga igår så kör på uppdatering idag i stället. 

Började dagen med practice som vanligt, sprang 20 minuter med Kayla vilket var sjukt jobbigt men samtidigt skönt. Killarna gjorde världens jobbigaste workout så fick vänta ganska länge innan Brennan blev klar men satt och snackade med Lauren, Kaitria, Tara and Z så det gick ganska snabbt ändå. Efter practice köpte Brennan en slurpee och sen åkte till Wahlgreens för att fixa ett foto till hans pass. 

Kom hem och duschade och sen åkte vi för att se den tredje The Hobbit filmen på bio. Tycker fortfarande att den första är den bästa men även denna var riktigt bra! Efteråt skulle han hem till Jimmy för att käka så jag stannade för att se Annie tillsammans med mrs Buckner och Brennans syster Sydney och deras kusin Marina. Sjukt gullig film verkligen!! Så ja, blev mycket biobesök igår med andra ord och två väldigt olika filmer lol men gör inte så mycket när det är så otroligt billigt här. 

Kom hem och slappade framför tvn, Brennan kom strax efter vi kom hem så vi satt och chillade till runt klockan 2. Hade hoppats på att det skulle hjälpa mig att faktiskt få sova ut men vakande upp klockan 5 precis som vanligt, sjukt jobbigt. 

Idag är det nyårsafton och precis som jag sa när jag var här förra året så är det inte direkt någon big deal för dom flesta amerikanarna så jag vet faktiskt inte vad vi gör ikväll. Men något hittar vi väl på! Nu väntar jag på att Brennan ska vakna så vi kan åka till practice, vi hörs senare vänner. Pussar!


USA | | Kommentera

Fullt upp med fina vänner

Alltså åååh ni anar inte vad otroligt härligt det är att bara tillbaka! Allt är i princip exakt som det var innan jag åkte och jag njuter av varje minut! 

Igår var det som sagt practice på morgonen och det var sjukt kul att träffa laget och då framför allt coach Z igen! Sprang bara 10 minuter med Katelyn då jag verkligen inte är i form över huvud taget. Köpte slurpees på vägen hem och sen slappade jag och Brennan bara här hemma hela kvällen då jag var sjukt trött hela dagen på grund av jetlag och brist på mat. Det var Harry Potter maraton på tv så det funkade fint för min del! 

Idag var det practice igen, ännu fler människor där idag vilket var otroligt kul! Sprang 10 minuter uppvärmning med några tjejer och gjorde sedan delar av deras workout, sjukt jobbigt verkligen och fattar inte hur jag kunde va i sån kondition för ett år sedan. Var hemma en kort sväng och åkte sedan med Sarah till partridge för lunch och lite shopping. Köpte dock i princip ingenting då det var alldeles för långa köer överallt för min del. Var hemma och slappade ett tag och körde lite DDR med Brennan innan jag blev upphämtad av Traci och Montana. Vi åkte hem till Allison som hade fått sina visdomständer utdragna för att pigga upp henne lite och sedan åkte vi och hämtade upp Kate på vägen till Stake N' Shake. Blev alltså äta ute två gånger idag men då fick jag i alla fall i mig mat och dom har verkligen världens godaste milkshakes så kunde inte låta bli. Har i alla fall saknat dom tjejerna sjukt mycket så det var oturligt härligt att få spendera tid med dom! 

Är fortfarande jetlaggad och därför sjukt trött så nu blir det sängen för min del. Har planer med Brennan för imon som det ser ut just nu men det tar vi då. Hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar! USA | | Kommentera

Jag är här!!

Har inget wifi på datorn än så tänker att jag bara kör en mobilblogg såhär på morgonen då jag ändå har varit vaken i flera timmar och alla andra sover. Älska jetlag!

Kom då alltså tillbaka till Macomb igår och det är så sjukt härligt att vara tillbaka, känns som ingenting har förändrats utan som om jag bara är tillbaka där året slutade. Flygresan igår gick bra, vi blev försenade i Frankfurt då dom var tvungna att få bort all snö och is från planet men bortsett från det gick allt hur smidigt som helst. Lyckades efter många om och men hitta Brennan på flygplatsen och det var verkligen otroligt härligt att träffa honom igen efter 6 månader! Hans familj skulle käka middag på en restaurang för att fira hans farbror så vi åkte direkt dit. Jag käkade inget för var bara otroligt trött men dom andra högg in och sen åkte vi till hans farbrors hus en sväng för att käka tårta och dela ut presenter. Jag och Brennan åkte sen lite tidigare då jag var sjukt trött, köpte slurpee på vägen of course och sen chillade vi bara när vi kom hem. Somnade vid typ halv 1 vilket ju då är halv 7 på morgonen hemma i Sverige men kunde fortfarande inte sova till längre än 5, sjukt segt verkligen. 

Idag blir det practice vid 11 och jag är verkligen sjukt taggad på att komma dit och träffa alla och då framförallt coach Z!! Alltså åååh vad jag har saknat honom! Annars ska det såklart bli kul att träffa alla kompisar som är där, några som är bortresta några dagar nu men tror dom flesta kommer vara där i alla fall! Annars får vi se vad som händer idag, känns just nu bara sjukt skönt att vara tillbaka! 

Ha en bra dag vänner, pussar!

USA | | Kommentera
Upp