Color Me Rad

Jag och Oskar före och efter racet lol
 
Igår åkte jag och mamma upp till kusinerna i Göteborg där vi sov natten tills idag för att gå upp tidigt och springa Color Me Rad. Det var jag, mamma, Ann och Oskar som sprang och trots att det var ganska dåligt strukturerat så var det verkligen sjukt kul! De har haft ett i Stockholm tidigare men annars är detta första året de anordnar ett race i Sverige. För er som inte vet vad Color Me Rad är så är det ett colorrun där man alltså springer 5km och får massa färg kastat på en vid olika stationer. 
 
Sprang ju varje dag i USA men har inte sprungit särskilt mycket nu under sommaren så kan inte säga att jag sprang ett särskilt bra race. Sprang med Oskar hela tiden och kom imål någonstans i mitten, kul vart det i alla fall!
 
Livet i Sverige | | Kommentera

Gullbrannaläger 2014

 
Hemma efter en helt grym vecka på Gullbranna tillsammans med fina vänner och goa ungdomar. Tog inte så många bilder men här ovan har ni några utav dom. En del fina selfies med alla goa ungdomar blev det! Jag och mina vänner hängde med som ledare till ett gäng på 80 ungdomar från Bankeryd och det var otroligt kul att vi var så många!
 
Veckan har bjudit på härliga aktiviteter, bad, möten och mycket annat. Har inte varit iväg på gullbrannaläger på två år nu i och med USA och jobb och annat så var otroligt kul att vara tillbaka och ännu goare att vi var så många av mina vänner som var med som ledare. Så skönt att få hänga med dom nu efter att inte ha sett dom på ett år. Annars är det ju inte så särskilt många i vår ålder på lägret men vi var ett gött gäng från Bankeryd så vi hade kul tillsammans. 
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp